
Türkiye, doğal güzellikleri ve gözde tatil beldeleriyle bu yaz da dünyanın dört bir yanından ünlü isimleri ağırlamayı sürdürüyor. Son olarak, ‘Elite’ dizisiyle uluslararası şöhrete kavuşan İspanyol oyuncular Georgina Amorós ve Manu Rios, yaz tatili için rotalarını Marmaris’e çevirdi.

Yakın arkadaş gruplarıyla birlikte Ege’nin sakin koylarında yorgunluk atan İspanyol oyuncular, gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkardı.
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
kaynak olarak ekleyin

Ünlü oyuncuların Türkiye tatilindeki en dikkat çeken anlar ise akşam saatlerinde yaşandı.

Doğayla baş başa tatil yapmayı tercih eden ikili, keyifli anlarını sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Kamp ateşi etrafında arkadaşlarıyla toplanan ikili, çalan Türk müziklerine kayıtsız kalamadı.

Manu Rios ve Georgina Amorós’un, Murat Kurşun’un “Mardinli Güzel Yarim” şarkısı eşliğinde ateş başında yaptığı dans, sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü.
